BROW SERVICES

BROW LAMINATIOM + BROW FIX

Med en brow lamination får du en semi permanent behandling der både tæmmer og ændrer retningen af dine brynshår. De vil derfor både blive større og fyldigere at se på.


En Brow Fix behandling er en brynretnings behandling der inkludere bryn farve samt retning af dine bryn med voks og pincet. Her vil man opleve at få mere facon og symmetri til sine øjenbryn.

Til sidst kommer der en plejende kur i brynene, og herefter må brynene ikke blive våde de næste 24 timer.


Brynene vil synes ekstra intense de første 24 timer, hvor de vil være meget mørke, sleeky og markerede at se på. Men bare rolig! Efter det første bad vil de blive mere naturlige og du kan style dem præcis som du vil.

Da en laminering godt kan udtørre dine brynshår, er det derfor et must at pleje dem hver dag. Din aftercare har meget at sige om hvordan dine hår reagere efterfølgende.


Derfor! Anbefaler jeg at bruge balsam (eller hårkur for ekstra pleje) i brynene HVER dag og gerne morgen og aften. Kom conditioner i våde bryn og fjern det efter 1-5 minutter. Sørg altid for at børste brynene på plads imens de er våde, da de former sig efter det. Skrub aldrig i dine laminerede bryn.


En ny lamination behandling kan tidligst udføres igen efter 6 uger. Et Brow Fix kan udføres igen allerede efter 3 uger for vedligeholdelse af brynform og farve.


Du får en bryn børste med efter endt behandling.
Behandlingen holder ca. 4+ uger
Behandlingen egner sig ikke til gravide/ammende.


Pris 800kr.


Ekslusiv: På billedet er der også tilføjet Lash Lift

BROW FIX

Alle bryn er forskellige og hver behandling er individuelt. Brynene fremhæver dine ansigtstræk og mimik. Bare med en enkel behandlingn vil du blive overrasket over hvor meget du kan få ud af dine bryn. De fleste der har prøvet en bryn behandling hos Flawless cph siger at det er ligesom at få et naturligt brynsløft.


I den her behandling bliver brynene farvet og rettet til med voks og pincet. Farven får brynene til at synes fyldigere og større, da vi får farvet op i alle de lyse hår og små dun. Voksen cleaner brynet for alle de hår vi ikke skal bruge, samt indrammer brynets form. Pincetten fjerner de enkle hår der skal væk, for at få et helt skarpt bryn. Til slut får du en bryn styling.


Alle førstegangs kunder(eller dig som fast kunde som vil have opremset "how-to-do"), vil jeg vise hvordan du ligger en nem og naturlig bryns makeup og får det mest optimale ud af dine bryn. 


Formålet er at få det bedste frem i dine bryn.


Har brynene tidligere været overplukket, så bliver der fokuseret på at få dine bryn til at vokse ud igen så der kan komme mere form og fylde på. Har du derimod store ustyrlige bryn, retter vi dem til, i en naturlig og flot form det matcher dig.


Alle bryn ender med et mere clean og velformet look efter denne behandling.


Behandlingen holder i 3-6 uger.


Pris 500kr.


Ekslusivt: På billedet er der tilføjet Lash Lift

Ønsker du at få en vippe behandling samtidig med du får fixet dine bryn? Så findes der nogle forskellige kombinations tilbud inde i booking systemet samt et tilvalg om at få fjernet hår på overlæben(Bye Mustache)

LASH SERVICE

LASH LIFT

Et Lash lift giver dig et semi permanent vippebuk. I behandlingen inkluderer der farve og kollagen kur som styrker og plejer dine vipper.


Under din behandling vil du få en plejende øjenmaske på.
De første 4 timer efter behandlingen må vipperne ikke blive våde.


En god idé efter et lashlift er at give dine vipper noget ekstra lash love i form af en vippe conditioner eller castor olie. Undgå altid vandfast mascara da det generelt har en udtørrende effekt på vipperne. Sov aldrig med mascara da dette også gør dine vipper skrøbelige. Og brug gerne en Makeup fjerner der indeholder olie, da det får mascaren til at glide lettere af og dermed ikke er så hård ved vipperne.


Kom uden mascara til din behandling. Har du mascara på, så kom 10 min før og be om noget makeup fjerner så du kan fjerne det inden behandlingens start.


Et lashlift holder i 4-8 uger.


Pris: 600kr.


Eksklusiv: Der er også udført Brow Lamination + Brow Fix på billedet

Ønsker du at få en bryn behandling samtidig med du får fixet dine vipper? Så findes der forskellige kombinations tilbud inde i booking systemet samt et tilvalg om at få fjernet hår på overlæben(Bye Mustache)

Du finder alle priser samt flere behandlinger inde i booking systemet.